Utkast: Tänkte samanfatta ...

Tänkte samanfatta vår dag för övrigt, bloggen ska väll trots allt handla om vår skolgång?

8:30
En mycket liten liten del av klassen samlas i soffan i c-huset. Notera en mycket liten del. Antalet var nog inte fler än 5-6. Och strax efter kommer Peter för att försöka dra igång oss med vårt arbete, HAH! försöka kan han ju alltid.

8:55
Magda, Emelie och daniel springer (Läs:går) Iväg till Cafet för att köpa den dagliga mackan och juicen. Ett tag efter de kommer de tre musitörerna tillbaks till klassrummet för att FIKA FIKA FIKA! OBS sitt inte vid datorerna med mat.

9:30
Onsdagsfikandet startar Fika Fanny var idag ansvarig och hade dagen till ära burit med sig sin berömda rulltårta. Te vattnet kokade och alla gick för att hämta sina muggar, vi alla har våra favoriter! Emelie blandade nog till den smaskigaste koppen med te med Daniels hemliga ingridiens, sked a la tungskap! Emelie vill nog ha mer utav de i framtiden! Så fikade vi, en del tog två bitar utav rulltårtan, andra( Bantar ni?!) tog bara en.

10:00
Samling kring BDB för att kolla på en flickvän åt Daniel.

10:15 Samling Kring Emelies dator för att titta på bio trailers

10:30
Daniels ego är på topp, han tror att han är snyggast i världen.Han havkar lite smått på Emelie.

12:00
MAT!
Emelie, Emma, Magda och Niclas vill inte sitta med Fanny och Daniel på lunchen. Daniel är stöddig och fannys snygghet får oss andra att se fula ut. Men dom fårstår inte piken och kommer och sätter sig med dom efter ett tag ändå. Daniel trollar. Se videon nedan.

12:40
Samhäll, alla diggar Blondie. Konkurensen mellan partiena känns avsevärt påtaglig. Fientlig stämmning i klass rummet. Ozans studsboll(?) utgör ett hot. Alla är rädda. Vissas rädsla leder till aggresivitet.

13:40
Emma har tappat bort sina nycklar. Igen. Men denna gången beövde hon icke leta efter dom särskillt länge utan dagens hjälte Nicolas hade hittat dom!
Emelie kilar hem för hon ska till frisören.

13:45
Engelska, vi pusslar.

14:45
Vi köper fika.

15:00
Vi alla skiljs åt för att gå på våra iv:vals lektioner!  Och sedan är dagen slut omkring 5 snåret! För som flesta av oss i alla fall som inte

Kommentarer
Postat av: Daniel

JAG ÄLSKAR EMMA

2008-10-23 @ 12:15:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback