Disktrase disskutionen x).

Det är Torsdag så vi sitter som vanligt på Grafen och har fika ut i "mpsoffan", vi hamnar såklart i en världsviktig disskution som vi brukar göra och idag var de om disktrasor. Det lät ungefär såhär:

Emma - Alltså usch för disktrasor de är så äckligt.
Maggan - Aa fyy, fast sådär jätte äckligt tänker jag inte på att de är.
Emelie - Jag brukar köpa rosa disktrasor för de ser finare ut.
Daniel - Ne, jag tycker blåa är helt okej!

// Emelie


TYFFA



emma

Här kommer bb danne!

Fika Fannys nya sång till Danny
komponerat tillsammans med lite visslingar:
Här kommer bb danne! här kommer bb danne!

Fruktansvärt rolig.
Sköön dag idag med, slutade 12 hejja hejja det! Imorgon är det fika torsdag. MUMS. Vi måste nog vara den fataste klassen på hela skolan. Eller så jobbar vi på det i alla fall.....
//KÖSS HAAAJ Maggan

Trött tröttare tröttast

Fan vad hetsiga vi har vart i dag ! HERRE ! Skärpning!
Trött som satan var man också, somnade lite på samhällslektionen.
well well .. Ändå Mp2A i mitt hjärta !

Fanny måste lägga ut dom råååliga videosen med !
- "Fanny har du lagt in filmerna ?"
- "Nej ska göra de sen eller typ i mon eller nåt"
OKEEEEEEEY ! om ett år då !
Ich like fikafanny <3

emma

Inte lätt att vara 14. Speciellt inte med fräckt bling i munnen.


Snygg Magda är vad dom kallar mig.
// KÖSS HAAJ Maggan

Eliten stannar 4-ever

Nu när Dennis byter är det bara eliten kvar. Hejja oss!

Sitter och har graf nu, sköönt alla är lite gott relaxade och sitter och små pillar med datorerna samtidigt som vi lyssnar på lite lejonkungen. Fredag inmorgon och då är vi pigga! Speciellt med tanke på att vi inte har någon engelska

Morgonen började väldigt segt ocj inte många var närvarande men som dagen gick dropade det in dler, lagon till fikat kom ju fika Fanny, BIG spurise.
//KÖSS HAAJ Maggan

Dennis Ek - Handel

Har bara nyligen fått veta av Herr Ek själv att han lätt faller för grupptryck. Det verkar som om 3 av hans vänner skall byta till handel nästa år och därför skall han också göra det. Som MP2As internationella korrespondent och klass-neger säger jag:
Dennis Ek du är en Handel......................

PS: Länge leve kommunismen


Danny

Tredje inläggat på rad av mig, inte illa, inte illa alls.

Tänkte bara tillägna detta inlägget till vår gos Danny. Idag på samhällen var det inte lätt. Alla sitter helt tysta efter en skarp tillsägning och från ingen stanns hoppar Danny till och lite i panik hosta spottar ut sitt tuggummi som han satte i halsen. hysteriskt roligt, synd att det bara var jag och Fika Fanny som såg det.

/KÖSS HAAJ Maggan

Vi på den korta bussen.

Tjenixen!
Ganska skön dag i skolan idag, inte för lärarna kanske eftersom vi var jätte gnetiga och satte oss på tvären heeela tiden. Inte bättre blev det när vi skulle gissa länder och huvudstäder på samhällen heller..oj oj oj , dom har det inte lätt med oss. Allas tävlings sida kom fram och folk blev som tokiga och började gapa hej vilt..eller något.

Men imorgon drar vi till med nya tag! Och jag hoppas på att ni alla är lite pigga i alla fall eftersom vi bara går till 12....banbrytande att vi slutar så tidigt, det kommer nog att bli en omställning eftersom vi är vana att sluta omkring 5. Men jag klagar inte!

see ya all in the morning
//KÖSS HAAJ Maggan

Provdag!

Ingen lätt måndag för lilla mp idag, många prov som står och knackar på vår dörr. Morgonen inleddes med den lite mindre roliga lektionen projekt arbete, ingen var så pigg och engagemanget var verkligen bristande. Men vi tog oss igenom det. Då var det läge för mediakunskap, inte heller någon höjdare men synd att klaga eftersom den var helt okej. Mikael är allt bra snäll han!

Nu kom den första stora stöten för dagen, prov i multimedia, inte roligt alls och många underliga gissningar gjordes nog på många häften. Så nu sitter vi här och har fått det avklarat skönt. Har en kort rast nu och sedan matte prov, TOPPEN var ordet för det. MVG minst till oss alla. Så duktiga som vi är, HEJJA!!!!!!!

// KÖSS HAAJ Maggan

69.

69 inlägg, med detta 70! De ni! inte så dåligt av oss va?
Riktiga mästerbloggare snart ju. Idag var Fanny i skolan det var trevligt medhennes sällskap efter en veckas sjukdom. Längesedan vi var allihop nu faktiskt. Lite drop in har det vart på sistonde.

Imorgon Lördag är det öppet hus här på Alegymnasium, jag, Emelie , Ozan och vår allas rödhåring CP ska stå där, en changs att träffa oss live! herregud. Men vi kommer nog inte ha tid för aatt prata med fans och så eftersom vi ska guida frammtida mp1:or mkring här i trakterna. Toppen kommer det att bli. Jag och E kommer stå här mellan 12 och 2. Så ses på lördag

KÖSS HAAJ// Maggan

Till Anonym som undrade över videon på fredrik

Om du kollar till höger på sidan, finns de länkar till de olika inläggen. Men längre ner finns det länkar till inläggen som är inlagda i oktober o November osv. tryck på November 2008 så hittar du videon du söker ;)


kösshaj  / Sofia

helgen e här

yes, im back in school, gillar de nya schemts fredags för nu slipper vi den låånga rasten mellan första och andra lektionen. Nu har vi graf och ja ingen har fattat uppgiften, orkar inte arrangera mig heller, nej. Om 1 timme blirre helg igen och jag hoppas alla får en godis helg ! KÖSS

föne

jag komsisar !

JAG KOMMER JAG KOMMER ÄLSKLING IMORGON PÅ
MIN VITA SNELA HEST, READY TO ROCK AND ROLL ON SOME TABLES !

föne

förresten, hissar ni eller dissar ni nya designen?

KOMSI !

SNIGGFANNY KOM TILL SKOLAN NU FÖR FAN !
sluta vara sjuk.

emma

Västman

...

Idag hade jag väst och mjukisbrallor på mig vilket retade upp vissa invalider i klassen, men de e ok eftersom de var de jag eftersträvade :D Glad påsk

Back in school

jupp då var det lovet över !
men det är ju inte precis någon madröm att börja igen ganska chill ändå.
Förutom det nya schemat kanske men det överlever vi !

ha det gött!

самые сильные победы !

Piggaste i stan.

Bonjour!
Påfrestande dag idag eller vad säger ni mp? Det tycker jag i alla fall! Jag tror aldrig vi vart så tysta på en lektion som vi var idag på samhällen. Herregud vad har hänt med oss?! Jag var nog tröttast i hela världen idag. Inte kom jag upp itid heller så det var bara stress på morgonen.

Fast jag måste erkänna att jag har saknat skolan lite i smyg. Dessutom börjar jag nu tänka på att terminen går mot soligare dagar! YUMMIE! Vi satt dessutom och blickade lite på vårt schema inför våren, seriöst, håltimma från klockan 11:45 till 15:00? Not okay. Men det blir till att bita i det sura äpplet och ta tag i denna terminen med krafter som jag inte har en aning om vart vi ska få........Men tillsammans kan vi klara det, som alltid. Go mp2.

// KÖSS HAJ Maggan.


HAHAHAHAA

Daniel minns du nu då ?

Prata med Daniel förut om skolavslutningen så säger han:
- Varför gjorde vi inte julklappsleken ?
Så svarade jag:
- Daniel, de gjorde vi men du kommer nog inte i håg, kanske var du
lite för dragen ?
- Va ? Gjorde vi ? Kommer jag fan inte i håg !
HAHAHAHHA  ! bra jobbat säger jag bara Daniel.

emma

Back in black

Så är man tillbaka till skolan igen efter ett lungt & skönt lov.
Det första men får höra är att FREDRIK LINDGREN har könsvårtor. OOPS !
I mon är de fredag ! GÖTT !

emma