yeah yeah

yeah yeah .. som daniel brukar skriva^^
Jag saknar mp2a jättemkt !
Sitter å pratar med emelie lite nu så pratar vi om praktiken typ.
Så sa vi de inget emot att jobba, men så segt med alla vuxna runt om,
jätte stelt typ. Hej hej måste lära känna ! Så tänk liksom om man hade
haft mp2a som arbetskamrater. Hur grymt hade inte de vart !?
yes please.
Jag saknar jag saknar jag saknar er !

emma

apu Inhouse

Hej! Lite update från inhouse.
Vi har det riktigt bra. Jag och Sofia börjar alltid våra morgonmöten med te och nybakat.
Denna veckan har vi typ varit 5 st.. Fler ska det vara. Dålig stil att inte komma.

Jennie och Lukas skulle göra nåt projekt som har att göra med VAKNA!
Verkar knepigt.
Jag och Sofia ska marknadsföra medieprogrammet! så vi ska ut till skolor i Ale och få dom att välja Ale, Kanske till och med Media.

Bodil fixa praktik åt mig v 11 och 12. Nice faktiskt.

a du... kommer ej på ngt att skriva...
jo... Semledag nästa vecka... Då blir det morgonmöte med semla för hela bunten på inhouse.

kösshaj!
Hoppas ni har det bra!
/ Sofia Andersson


puuh

Jag har megatråkigt :(
men iaf här har ni min blogg dårå
som ni kan läsa om ni vill följa min praktik:
schlemmaa.blogg.se
höhöö yeaaah !
Men nu får ni svara töser, vill ni ses snart ? :)
Annars kommer de dröja tusen år.

emma

Kjol VS jeans frågan

Jag vågade inte fråga om kjolen idag. Läget var inte rätt. Jag kände mig lite krasslig och var inte mottaglig för en debatt. Jag får hålla mig med jeansen ett tag till. Men på torsdag, DÅ, då frågar jag.  P.S. Jag har köpt en ny kalender, den är AS snygg. Den ska jag gå och vara viktig med i fortsättningen. Jag var inne på bokia imorse innan praktiken, dom hade många bra där om ni har planer på att köpa. D.S.
P.P.S. Visste ni att det stavas almanacka? Jag trodde det stavades almernacka, eller något i den stilen. D.S.
//En jeansbärande Maggan

mizzz jååå mp

Jag saknar mp big time !
Vill flckorna kanske leka med mig nån dag ? :)

emma

Jeans fronten.

Jag jobbar på det där med att få ha kjol, upptäckte idag att alla andra hade svarta jeans, mina var mörk blå. Jag äger inga svarta jeans och har inga vidare planer på att införskaffa mig ett par. Då borde det väll se snyggare ut om jag har en svart kjol? Jag tycker så i alla fall. Dessutom kommer jag bli mycket mer bekväm i så fall, en bekväm magda är en bra magda.
Planen ligger så att jag tänkt lägga in stöten imorgon eller på torsdag. Jag har inte riktigt bestämmt mig, jag måste känna av läget. Jag återkommer.
//Maggan

PUSS

följ med på min praktik, FikaFanny.blogg.se  (:

PS

P.S. Jag har ingen mobil, den är stulen. Jag åter kommer med mitt nya nummer när det är införskaffat. D.S.
// HÖSS HAAJ Maggan


Mp lämmnar tryggheten

Imongon gäller det favoriter! Vi går ut på praktik i 5 veckor, När dom veckorna är slut kommer vi ha vart ifrån varandra i 6 veckor och två veckor efter det är det påsklov tror jag! Herre jesus vad tiden går va? Det känns som om det var bara igår vi satt i fika soffan som mp1:or. Vilsna och as jobbiga.
Jag är i alla fall sjukt exalterad inför morgondagen, men vet vi vad dresscoden kommer vara för mig, svart top och....JEANS!!!!! Jag kommer att bo i jeans i 5 hela veckor. Seriöst, hur ofta har jag jeans på mig? Typ aldrig. Jag tror jag på sin höjd har haft det 4 gånger under det senaste året. Det känns lite jobbigt, kommer nog tillbringa mycket tid framför spegeln på morgonen innan jag lunkar iväg till bussen. Fast heldre mina egna jeans än någon äklig polyester dress som jag inte kan gissa mig till vem som burit den innan mig. Men personerna jag ska vara hos är riktigt snälla så jag kan kanske under andra veckan eller så göra ett försök med att prata mig till att få ha en svart kjol. Jag återkommer i alla fall med besked på jeans punkten.
Jag tänkte också ge er min länk til min praktik blogg så att ni kan följa mig lite mer ingående www.magdalenaroding.blogg.se Orginellt va? Lägg upp era länkar med så att jag kan se vad ni har för er!
Nu ska jag lägga mig och spela sims tills jag somnar, jag är fast, jag håller på att bli superstjärna jag har 4 och en halv just nu ska jobba på den sista halvan. Anyway love you pals!
// KÖSS HAAJ Maggan

Fika Fanny


Vi saknar Fika Fanny nu såhär på torsdags fikat. Vem tar fredags rullet imorgon??!
// Mp sniggisarna

Suspekta sjukdommar vi drar på oss i mp?

Fruktansvärt poppis var jag imorse, en hel del sms trillade in om diverse försovningar och att jag skulle ta med mig smink. Samtal fick jag ett par stycken med utav alla dessa foto företag. Halv 9 ringde en av dom, är han lite tokig i skallen eller? Tänk om jag faktiskt hade vart i skolan idag och han hade ringt halv 9, hur aktiv hade jag vart då? Just det, inte alls. Dom måste ju ge mig en changs att äta mitt morgon fika innan jag kan sätta mig in i situationen.

Men som ni kanske har märkt kommer jag inte delta i dagens skolaktiviteter eftersom jag är AS sjuk. Lite extra helg för mig, ska gosa ner mig i sängen med 4 födelsedagar och ett fiasko tilsammans med en skål glass och varma hallon.  Sen ifall jag får lite tid över så kanske jag pluggar lite på samhällen med...................om jag kan hitta den energin någonstanns då vill säga.
Men imorgon infinner jag mig i skolan igen, jag har på känn att min sjukdom har försvunnit då. Konstigt va?
// KÖSS HAAJ Maggan

iiiih

Emelie är helt SKOGSTOKIG.
håhå så söt är hon va, våran lilla emelie.

emma

mitt avsked

hejhej nu är det lördags kväll och här sitter jag och tar farväl, imorgon åker jag till kläppen för att åka skidor men shyyyyy* berätta inte för lärarna säg att jag e as sjuk. ja så vi kommer ju inte ses i veckan, nästa ärre lov och sedan 5 veckors praktik, såååååå kass att jag inte får se er på bajlänge ! men jag hoppas vi ses och kollar starwars någon dag !? har för tillfället ingen mobil heller då den försvann på krogen igår, så nu får sakna mig as mkt nu och glöm inte göra en fredagsrull i mina ära. PEACE LOVE OVER AND OUT, FIKAFANNY.