HAHHAHAHAHAHA


Carl Car Cab gratulerar Emelie Graff till månadens kund! Grattis!

carl car cab

tordags

när vi ändå håller på att pratar om mig kanske jag ska ta och berätta vad jag gjorde på formgivningen i torsdags eftermidda...
bodil - ja ni kanske vill skära ut till exempel fiskar, är de någon som har ett akvarium?
fanny skriker as stolt ut - ja jag har ett med massa fiskar på facebook !!!!

håhå

Vi satt och skratt åt alla i matsalen i dag som tappa sina brickor, och vi tyckte
att dom var sååå himla klantiga. Men vad gjorde Fikafanny när hon skulle lämna sin då ?
hhahahahaha tappa den ! KLANTIGT .....

emma

Mördar-Fanny

Tisdag mogron. Svenska. Alla sätter sig vid datorerna och farmar.

Niclas kommer och lägger en gråsugga bland datorerna, jag börjar skrika lite smått i panik. Fanny borstar ner den på golvet och rullar över den med stolen utan att göra en min.
Gråsuggan är död. Fanny börjar gapskratta.

//Maggan

Farmarna nr 1?

Måndag morgon, vad möst man av då, jo Nico som plockat på sig 10000 metro och kommer och visar dethär för mig. hahahah. Jag typ dog.

20 minuter senare, vem dundrar in då, Fika fanny, jag springer flinandes emot henne med tidningen i högsta hugg, vad drar hon upp ur fickan då om inte den artikeln. Båda dör.

"Tjejerna väljer att skolka för att till exempel sköta sitt jordbruk i ”Farmville”."


Annars så har nivån på dagen ej vart hög. Det var blodpudding i bamba, det tyckte vi inte om så vi smet ner till donken. där fnissades det hysteriskt över obestämda ämnen. Lite halvluddigt.

Efter mat så gick vi till ica för att inhandla en liten gåva till våra lärare, bara för att vi kände för det. Åh vilka fina elever vi är va?
Ett paket med te och hjärtan praliner blev det. Bara för att tacka för deras tålamod med oss typ.
På paketet hade vi diktat ihop ett par få rader som löd såhär;
hoppas ni nu aldrig mer på oss blir snea, ta er kopp, sätt er ner och börja tea!
Riktig bra faktiskt.

Ett prov i arbetsmiljö och sökerhet har just gjorts. Det var ganska lurigt. Men det är över nu så vi kan andas ut lite framför farmen.

// Farm Maggan


fikafanny står för underhållningen


Promenad kring sjönn!

I fredags var det dags för lite utflykt!
Vi åkte upp och fotograferade omkring sjönn, samtalsämnet var mat. Daniel yrade som jag vet inte vad...

//Maggan

Farmville och nyklippt hår

Hei Hei blooogeeen!

Klockan är strax efter idol och jag sitter och farmar som fan! Jag känner att jag börjar bli en riktig hejjare på dethär farmandet nu asså....

Dessutom har jag idag vart och frisserat mig en del. As mycket av håret rykte och nu är det bara as kort. När det är krulligt går det nästan bara til axlarna. Men när det är fönat rakt så är det lite längre...Gjorde dessutom lite nya snygga slingor.

Imorgon är det Fika-onsdag, den bästa dagen på hela veckan!
Det är jag som ska stå för fikat imorgon, det lär dock inte bli något hembakat...hö. Har vart ganska upptagen idag..typ. Så jag har inte hunnit.

Även om fika-onsdag är en bra dag, så känner jag lite oro inför grafen imorgon. Fika patrullen ligger inte så bra till med en uppgift som ska vara klar imorgon. ops....Vi får jobba på saken helt enkelt, och lägga ner farmandet så vi kan fokusera på graf-arbetandet!

jaja, bilder från fredagens vandring kring sjönn dyker väll upp någon dag med.
Jag hade skrivit ett inlägg igår med bilder men så började mitt internet att spöka med mig så inlägget kom inte upp. Då blev jag ej glad och loggade ut.

Och appropå att logga ut är det exakt det jag tänker göra nu!
 HERRÅÅÅ
//Maggan

Tack för idag!

Ville bara tacka er mina fina mp kompisar för allt ert stöd idag!
Er kan man lita på!

PUSSAR åt er allesammans!
//Maggan

Måndag morgon

Inte vilken måndag morgon som hellst, mp morgon.



CP- Emma

Här kan man ju fråga sig vad Danny hade tänkt sig.

Hårt arbetade mp elever. Vi farmar inte alls.


Längsta inlägget någonsinn.

Buenos dias, eller något.

Jag ÄLSKAR vårt schema just nu, jag hade kunnat säga det tusen gånger varje dag typ.
Idag hade vi en ganska skön dag. Jag försov mig så 30 minuter efter skolstart traskade jag in i sal 206.
Jag hade motionerat upp och ner för trapporna så var jag ju ganska fysiskt utmattad, och efter att ha hjärngympat i ett försök att komma på vilken sal vi hade lektion i så var jag dessutom ganska utmattad mentalt.

Det är så otryggt för oss när vi har lektioner någon annan vart än i vårt mysiga c-hus. Det blir så svårt att hitta.

Anyway, det verkade som om fler än jag var mentalt utmattade idag för vi har haft en sånn riktig damp-dag. Alla bara sitter och skriker. Fanny sitter och sjunger med stora bokstäver ROW ROW ROW YOUR BOAT. As fint faktiskt. Att lärarna aldrig lessnar? Dom är kanske lika mentalt utmattade som oss?

Sedan var det mat, Carl käkade nästan lika långsamt som Fredrik. Efter maten så spanade vi lite på Fannys möss-pojkar.
Hon har någon grej för killar med mössor eller något. En fix-ide hon har kanske? Hon var så är i en av dom att hon nästan trillade ut genom dörren när hon stog där och blängde.

Trots att det är mycket trevligt att stå att kolla på Fannys pojkvänner i mössa så kunde man ju inte stanna i skolan hela dagen. Jag och Emma skulle faktiskt iväg och rida. And so we did. Fast Emma skumpade mest runt, och gosade med stallets kattungar.

Imorgon så kan dagen bli spännande, vi ska kanske åka till marstrand med foto-klassen. Det beror lite på vädret...och om Bjarne inte är "sjuk" längre. Ah, just det. Dom där "sjukdommarna" känner vi till utan och innan. Men en sånn liten klassresa skulle sitta fint just nu.

Tvär avslutning blev det nu känner jag, men jag ska faktiskt ut och röra på fika rumpan...
//Spring i benen Maggan

DE E SLUT

hej tjo ak bort från väggen, idag fick vi nog efter att ha lärt oss hela mp2ans "presentationer" utantill och fått stirra oss blinda på dom här svarta stora lapparna som täckte hela väggarna blev det idag fart i röva på oss, vi drog ner allihop och prydde istället väggarn med fina bilder vi tagit. JAG GILLAR DET !!!


sötiZ



vi slutar 2, jag har fått socker & jag farmar som fan ! KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

skolfoto

yeah yeah, mp3a ska ta skolkort i dag !

emma

Störst i världen

As stor bild på mig nedan. Typ världens största. Jag vet inte hur det hände.
// Stor Maggan

Studentmössor och hästar.

Hej hej bloggis!
Jag är såååå trött va! Det var längesedan jag hade ett träningspass som idag. Både jag och hästen min arbetade tills låren inte orkade mer. Vi hade fått tillåtelse av bonden att rida på ett stort fält, as stort, och det var roligt må ni tro.

Igår var vi och testade studentmössor, några av oss åtminstonde. Det var ingen stor skala som var där vill jag säga. Alla tyckte att det var roligt och kände verklien att studenten inte är SÅ långt från oss. Det känndes faktiskt som om att testa ut mössorna blev lite av en motivation till att jobba på nu den sista tiden. Tyckte jag. Så nu får vi se hur det blir med den saken.

Imorgon ska vi ta skolkort, får se om det dyker upp en ny design när vi fått bilderna. Vi fåt ta och pusha lite på Fika Fanny som är den huvud ansvariga för looken på bloggen.

Nu ska jag trycka i mig ett äpple, jag bantar ju. HAHA. Rolig du är Magda. Det gör jag inte. Men jag ska ändå äta ett äpple.
Känns som om detta inlägget inte nådde sin fulla kapacitet. Ska lägga ner innan det blir allt för risigt.
//Trött Maggan