Längsta inlägget någonsinn.

Buenos dias, eller något.

Jag ÄLSKAR vårt schema just nu, jag hade kunnat säga det tusen gånger varje dag typ.
Idag hade vi en ganska skön dag. Jag försov mig så 30 minuter efter skolstart traskade jag in i sal 206.
Jag hade motionerat upp och ner för trapporna så var jag ju ganska fysiskt utmattad, och efter att ha hjärngympat i ett försök att komma på vilken sal vi hade lektion i så var jag dessutom ganska utmattad mentalt.

Det är så otryggt för oss när vi har lektioner någon annan vart än i vårt mysiga c-hus. Det blir så svårt att hitta.

Anyway, det verkade som om fler än jag var mentalt utmattade idag för vi har haft en sånn riktig damp-dag. Alla bara sitter och skriker. Fanny sitter och sjunger med stora bokstäver ROW ROW ROW YOUR BOAT. As fint faktiskt. Att lärarna aldrig lessnar? Dom är kanske lika mentalt utmattade som oss?

Sedan var det mat, Carl käkade nästan lika långsamt som Fredrik. Efter maten så spanade vi lite på Fannys möss-pojkar.
Hon har någon grej för killar med mössor eller något. En fix-ide hon har kanske? Hon var så är i en av dom att hon nästan trillade ut genom dörren när hon stog där och blängde.

Trots att det är mycket trevligt att stå att kolla på Fannys pojkvänner i mössa så kunde man ju inte stanna i skolan hela dagen. Jag och Emma skulle faktiskt iväg och rida. And so we did. Fast Emma skumpade mest runt, och gosade med stallets kattungar.

Imorgon så kan dagen bli spännande, vi ska kanske åka till marstrand med foto-klassen. Det beror lite på vädret...och om Bjarne inte är "sjuk" längre. Ah, just det. Dom där "sjukdommarna" känner vi till utan och innan. Men en sånn liten klassresa skulle sitta fint just nu.

Tvär avslutning blev det nu känner jag, men jag ska faktiskt ut och röra på fika rumpan...
//Spring i benen Maggan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback